Loading...

Dette er Donavall Camping !

Donavall Camping AS

Donavall camping ligger ytterst i Naverfjorden, ca 1 km fra Anvik. Det er ca 7 km til idylliske Stavern, og 13 km til sommerglade Larvik. På Donavall finner du ro og fred. Campingplassen ligger i enden av en grusvei, så her er ingen gjennomgangstrafikk. Vi har plass til 155 campingenheter, og ønsker velkommen folk i både telt, campingvogn og bobil. Mange av gjestene våre trives så godt i Donavall at de har parkert vogna for godt, og blitt faste gjester.

Vi ønsker alle nye og eksisterende gjester velkommen!

Ordensreglement og leieavtale finner du her.

Resepsjonen ligger ved innkjørselen til campingplassen, som er ca midt på plassen. Som ny gjest er det her du må henvende deg. Nedenfor resepsjonen ligger servicebygget vårt. Det inneholder wc, dusjer, wc for bevegelseshemmede, vaskerom og kjøkken.

Ned mot sjøen finner du en permanent grill som alle kan bruke, samt benker å sitte på mens man nyter utsikten over havet. Langs brygga er det alltid liv og røre! Her ligger småbåter fortøyd, og det er fint å høre på måkeskrik og bølgeskvulp, og følge med på trafikken. Stadig er det noen som har hatt fiskelykke, og det lukter grillet makrell på plassen.  Det er også stor aktivitet med krabbefiske, dette er særlig spennende for barna. Og så hender det jo at noen tar seg et bad fra brygga. Ønsker man en bedre strand å bade fra, er det ikke langt til Kolvika, eller sandstrendene rundt Anvikstranda.

Lekeplassen ligger rett ved resepsjonen, ca midt på plassen. Her er det sklie, husker, sandkasse og klatrestativ. Litt lenger oppe, bak campingvognene er det et stort område til lek og moro. Her er en egen bane for sandvolleyball, og en fotballbane. I tillegg er det god plass til for eksempel badminton, piknik, løping og fri lek.

Vi vil gjerne at våre gjester skal ha det bra hos oss. Vi er en familiecamping som setter ro og orden høyt, og ønsker ingen kjøring inne på plassen fra kl 23.00-07.00 hver dag (kl 24.00-07.00 på lørdager). Vi er opptatt av at det skal være ro på plassen om natta!

Vi ønsker alle nye og eksisterende gjester velkommen!
Kontakt oss her.

Her finner du oss – Donavall Camping: